Jeg er i eftermiddag kommet hjem fra den mest fantastiske miniferie på Lolland for at fejre barnedåb og bryllup.. en stor del af min kæmpe familie har været samlet og jeg har nydt hvert sekund i selskab med dem. Jeg fik ikke taget decideret outfitbilleder, så her kommer et par af de outfits jeg havde på med guest-stars 🙂

Det smukke dåbsbarn Freyja og jeg iført Sass and bide top og DIY nederdel. Desuden pink Ganni heels som ikke ses på billedet.

den smukkeste brud iform af min elskede kusine og jeg i Stine Goya kjole og ASH heels

Udover at jeg var i Lolland, var jeg også en smut forbi en smuk og meget talentfuld kvinde. Jer der følger mig på Instagram ved måske hvem der er og jeg glæder mig til at vise jer billeder fra mit besøg hos hende. Det kommer en af dagene, så glæd, for der følger en fed overraskelse med.

I morgen står den atter på arbejde og så kommer de nye ejere af huset på besøg om aftenen for at kigge på nogle ting..