Efter scanningen af lille my igår gik jeg en tur ned til Heidi i Mig og Cramer for at tjekke alle de nye varer ud og jeg gik som sædvanligt ikke tomhændet derfra.. Jeg havde dog et gavekort dertil så det blev ret billigt. Jeg prøvede så mange fine sager men holdt mig i skindet og endte med at købe den fine quiltede jakke fra Marie Sixtine i den flotteste marineblå med guldlynlåse. Jeg ved at den kommer til at hænge på mig til efterår og vinter i takt med at mavsen vokser og skal sættes sammen med en en simpel tee, et par af mine mønstrede sweatpants og et par sneakers eller bikerstøvler. Den er ikke på webshoppen men du kan kontakte Inger eller Heidi på Mig og Cramers facebookside og så sender hun gerne. Den koster iøvrigt 650 kr og er almindelig i størrelsen.

Jeg er træt med stort T og weekenden er meget tiltrængt.. kl 19 står den på 1. fødselsdag ud af to i denne weekend. Min store nevø fylder 17 og vi er derfor inviteret på grill-mad. Vejret er jo perfekt til at nyde det udenfor.. Håber I får en fantastisk fredag aften derude <3 <3 I morgen skyder jeg min give-away igang