Jeg var i dag en smut i Gistrup i dag og i den lækreste lille hule i form af Butik Sirup. Butikken er yderst populær og på trods af at den ligger et lille stykke vej fra Aalborg, rejser folk fra nær og fjern gerne hertil. Sirup er kendt for sine rigtigt gode tilbud og udsalg og så fører butikken rigtigt mange af de mærker som jeg elsker, deriblandt Ganni, Cashott, Pernille Corydon og Custommade. Jeg havde et formål med turen (der er dømt shoppestop resten af måneden), jeg havde nemlig set på Sirups facebookside som iøvrigt er meget aktiv og populær, at de havde fået fine stribede bukser fra Ganni og dem måtte jeg prøve. Bukserne var helt perfekte og det var servicen også så jeg vender helt sikkert igen.

Jeg nyder at det endelig er blevet sommerferie for mit vedkommende, foran mig venter en uge med absolut ingen planer udover at nyde at kunne sove længe, besøge venner og få ordnet lidt småting herhjemme

Husk iøvrigt at deltage i min give-away om to biograf-billetter til den nye danske film “Spies og Glistrup” lige her