Jeg er igen blevet forkælet.. denne gang af taskefirmaet CarrieAlong, hvor jeg fik lov til at vælge en taske fra og det var seriøst lige som at slippe et barn løs i en slikbutik. Så mange fine tasker og billige rygsække i alle stilarter, farver og priser. Jeg havde virkelig svært ved at vælge og flere dage og fristelser senere faldt valget til sidst på en bæltetaske fra Depeche i en lækker olivengrøn. Den var ovenikøbet nedsat fra 600 til det halve, fordi de netop nu kører udsalg derinde. Har længe ønsket mig en til at kunne bruge som kryds-overtaske og har været ved at købe flere gange, dog i sort. Da jeg åbnede pakken i dag blev jeg dog glad for at jeg valgte den i anden anderledes farve, for jeg har i forvejen så mange tasker i sort. Samtidig er farven så tilpas neutral og kan bruges til det meste. Påtænker at den skal med på sommerferie, for den kan lige rumme det vigtigste, penge, solbriller, lipgloss og det lille digitalkamera. Den er desværre udsolgt, men fåes i en lækker karryfarvet også lige her

CarrieAlong er en del af den kendte lædervarerkæde Alfred Lunds Eftf. og har mærker som Dixie, Tiger of Sweden, MAANII By ADAX, Octopus, AMUST og BELSAC bare for at nævne nogle stykker. Deres service er upåklagelig, jeg bestilte torsdag og hentede den ved min lokale GLS dealer i dag 🙂

Sponsoreret indlæg