Jeg har rigtigt mange ønsker pt og deriblandt er der en del sko. Alle de nedenstående sko, måtte meget gerne flytte ind hos mig (faktisk er der allerede flyttet et par hjem til mig og jer der følger mig på Instagram ved det nok allerede)

 

 

Stella Mccartney


See by Chloe

 

Zara (hvis nogen skulle falde over denne i str 38, så skriv til mig)

Anniel

Alberto Fermani

 

See by Chloe

ASH

Apair

Har I nogen ønsker i denne sæson?

Jeg tager det stille og roligt her til formiddag, ærgeligt, men nødvendigt og skal i eftermiddag møde ind på arbejde, vi har sommerfest fra kl. 15-19 (så please hold tørt) med boder med dåsekast, flødebolle-maskine, minigolf, Tombola og ikke mindste loppemarked med legetøj og alt muligt andet. Imens tager min mor og far Anton med på camping, manden min tager ud og spiser ved sine forældre og der er fremvisning af huset. Jeg er VIRKELIG træt af de fremvisninger efterhånden, så kryds fingre for os <3 <3

på indlægget er også den sidste “pink ticket”  fra mig til jer