Jeg kæmper en kamp hver dag for jeg vil virkelig gerne blive bedre til det der mønstermix lige som denne dame og har derfor bikset denne collage sammen..et outfit som er perfekt til en dag på arbejde.

Tørklæde/MånestråleKjole/GanniSkindjakke/Muubaaloafers/Charles PhilipArmbånd og ring/Stine A  

Jeg har haft en skøøn eftermiddag i selskab med verdens bedste “partner in crime” når det gælder hang til lækkert tøj og sager. Faktisk købte hun i mit selskab de loafers på billedet: Jeg elsker mine og da Shoescribe kører med 30 % indtil i morgen, måtte hun have dem 🙂 Min veninde J har det lækreste garderobe og vi har fuldstædig samme smag, det eneste der “skiller” os af er hendes samling af lækre designer-taske, som jeg er SÅ misundelig på. Heldigvis får I snart et indblik i den samling og alle de andre lækre ting hun har, da jeg har lokket hende til at indgå i et “Vis mig dit klædeskab” indlæg her på bloggen.