Som jeg skrev igår og hintede om på Instagram, fik jeg shoppet lidt sager igår på min hyggetur til Aalborg og I skal da ikke snydes for se dem:

Kjolen fandt jeg i Tiffany og er fra deres eget mærke og er så skøn på, jeg faldt pladask for snittet og den fine farve og ikke mindst prisen på 400 eller 500 kr (nu husker jeg det ikke præcis) Den er ikke på webshoppen endnu, men hvis I skriver til dem, kan de sikkert sende den alligevel, den fåes i øvrigt også i grå.

Nederdelen lokkede søde Inger fra Mig og Cramer mig til at købe, da jeg mødte hende igår. Hun havde nemlig selv lige hapset den i H&M og vidste at de havde flere tilbage i min str. Den har så meget Isabel Marant vibe over sig og er i den lækreste kvalitet og til 350 kr røg den med hjem, faktisk fik jeg den i fødselsdagsgave af min dejlige veninde 🙂 EDIT har fundet den online lige her

Sidst men ikke mindst shoppede jeg amok i yndlings Mig og Cramer. De havde lagt et par bukser fra Allez Allez til side til mig og de passede perfekt til den fine grå tee fra Zoe Karssen som også måtte med hjem. Tingene er desværre ikke på webshoppen endnu, men I kan skrive til Heidi eller Inger her og så sender de helt sikkert! Jeg faldt derudover for tre ting, som fluks er på ønskesedlen i næste uge 🙂

Faktisk shoppede jeg en ting mere, en større ting som jeg længe har ønsket mig og har sparet sammen til i et stykke tid, men mere om det i et seperat indlæg. Nu vil jeg nyde det sidste af min søndag.