..til mig, jeg sad nemlig klar da de startede deres udsalg på webshoppen i lørdags og heldigt for mig, var tingene der stadig og nu er de endelig landet hjemme hos mig.. Jeg er en happy blogger, for den forreste har jeg VIRKELIG ønsket mig længe. Jer der har fulgt mig længe ved at den er dukket op flere gang i ønske-outifts og nu er den her endelig og det endda med 40 % rabat. Jeg er så forelsket!! Det røde bagved har jeg faktisk ejet før, men solgt dem igen da jeg aldrig blev dus med dem, men nu prøver vi altså igen 🙂

Jeg fik slet ikke blogget igår, for jeg havde så travlt med at hygge med “gamle” og nye veninder. Jeg forlod matriklen kl. 7 i går morges og var først hjemme omkring kl. 21 dejligt fyldt af god veninde-karma. Apropos det sidste så holder jeg den sidste fødselsdag i denne omgang på lørdag for et par stykker af mine mest nære veninder og jeg glæder mig <3