Man lærer hele tiden…også indenfor mode og i dag har jeg erfaret at tøjmærket Esprit har mange fine sager som jeg godt ville eje. Jeg har fejlagtigt altid haft en opfattelse af at mærket var for lidt ældre kvinder som er til tøj som ikke “larmer” alt for meget og skiller sig ud, men da jeg begyndte min søgen på ESPRIT Danmark faldt jeg for ene lækre sag efter den anden. Der er fine nederdele, lækkert undertøj, klassiske basis-items og smukke bikinier i alskens lækre farver og kvaliteter, som gerne måtte flytte hjem i min walkin og som jeg sagtens kan sætte sammen med mine egne ting derhjemme og som bonus til priser, hvor de fleste kan være med. Da jeg så fandt den lækre jakke, som minder lidt om dem vi ser i øjeblikket i modebilledet fra blandt andet Gina Tricot, IRO, Phillip Lim og Zara var jeg overbevist om at jeg havde taget fejl af mærket.

Faktisk overvejer jeg med det samme at bestille mit første item fra dem, nemlig den stribede kjole, da jeg i lørdags spottede en pige med en sådan stram stribet sag tilsat en kernelædertaske, løst hår, en oversized t-shirt over og flade sandaler.

Hva synes I om ESPRIT, ejer I noget derfra?