Jeg er landet i sofaen efter en helt igennem skøn dag med fødselsdagsfest for hele familien og afsluttende med snobrød over bålfad sammen med manden min, mor og far og to nevøer. Outfittet er fra igår hvor jeg var til globryllup hos en kollega. Jeg elsker bare mine Allez Allez bukser og min Muubaa baby og ville ønske at jeg kunne have det på hele tiden, Kender I det? Sættet blev sat sammen med mit nye yndlings-basisitem, nemlig t-shirten fra River Island som jeg købte I London. Faktisk er jeg så glad for den at jeg overvejer at købe nogle flere over nettet, kan ses at de fåes både i sort, grå, blå og grøn på hjemmesiden.

Jeg havde også min nye yndlingsørering på fra Stine A som jeg fik forleden, den er så fin og enkel, men giver alligevel lidt ekstra til afslappet outfit.

Ballerina/Repetto – Bukser/Allez Allez – t-shirt/River Island – Skindjakke/Muubaa Sirius – Øreringe/Stine A

Jeg shoppede forøvrigt en lækker sag på Youheshe’s udsalg igår og venter bare i spænding på at jeg får en ordrebekræftelse på at de har varen, har nemlig før oplevet at de så ikke har varen alligevel. Jeg har ønsket mig den så længe og har solgt ting på TS kun for at få råd til den, så kryds lige fingre for mig 🙂