Min fotograf har ikke været hjemme i dag, det blev til et med Iphonen i nye bukser fra Allez Allez, som jeg er totalt forelsket i allerede, de sidder fantastisk og til en god pris synes jeg. De kan iøvrigt købes hos Mig og Cramer, men skynd jer for de er snart væk 🙂 Derudover blev mine Repetto ballerina indviet, som er købt til en slik på TS, nu er samlingen allerede oppe på 3 stk 🙂 er vild med farverige ballerinaer lige i tiden og synes at de pepper ethvert outfit op. Til de to nye ting tilsatte jeg en ny basisfavorit, nemlig min t-shirt fra River Island, som jeg købte i London.

Jeg hintede igår på Instagram at jeg havde fået nyt Stine A bling bling og det blev også indviet senere i aften, da jeg tog en smut til VIP-udsalg i Mig og Cramer, Carla F og Loft By Loftet i Aalborg med en veninde. Jaaamen jeg er in love i de smykker og synes at sammensætningen er lige i øjet. Hvis I lige som mig er forelskede og må eje så kan den fine “six leafs” købes lige her og den lille ørering med kæden og den lille coin kan købes her (det lille kors er et tilkøb)