..skal jeg til bryllup og jeg tror efterhånden at jeg har styr på tøjet til de to af dem, nemlig det i august og oktober.

Det i august er min kusine som skal giftes med sin irske kæreste, dog i Danmark. Da der jo godt kan være dejligt vejr, er det oplagt med By Malene Birger kjolen, som jeg købte tilbage for næsten et halvt år siden. Taske og halskæde har jeg desværre ikke, men det er noget i den stil at jeg påtænker at have på dertil. For at det hele ikke skal blive for kedeligt, bliver det peppet op med de pink Ganni heels. Til alternativ kunne jeg tage mine nye ASH heels på.

Til brylluppet i oktober påtænker at jeg genbruger min Isabel Marant kjole som er fin til bare ben eller sorte strømpebukser og et par sorte heels. Igen sniger halskæde og taske sig ind.. jamen det skriger jo på at jeg må eje de ting.

 


Så er der kun brylluppet i september tilbage og der tænker jeg maxinederdel.. Har I nogen ideer?