[goviral]

Jeg har en tilståelse 🙂 jeg er liidt af en af fjernsyns-narkoman og elsker en god serie eller film til at slappe af på. Plejer at få min lyst min lyst styret ved at tænde for tv’et eller købe en dvd og se de nyeste, men det kan da i længden blive lidt dyrt at skulle følge med med alle de gode film som efterhånden bliver udgivet. Derudover har jeg jo (heldigvis) også et liv ved siden af og går af og til glip af afsnit i de serier jeg følger med. f.eks. har jeg stadig ikke set det sidste afsnit af Tudors som ellers blev slugt hver gang af både manden og jeg og jeg har aldrig rigtigt fået fulgt op på serien Glee, som jeg en overgang fulgte med i, da den kørte på tv2, fordi den ikke liiige var noget for manden.

Glæden var derfor ret stor da jeg opdagede Netflix, som er en tjeneste på nettet, hvor du for kun 79 kr om måneden kan købe dig adgang til de fleste serie og film.Det betyder jo at jeg kan få set alle de afsnit jeg er gået glip af i mine yndlingsserier eller gense de bedste afsnit, men også at jeg på sådan en kedelig og regnfuld(!!) onsdag aften kan se en god film, når nu udvalget i tv efterhånden er blevet sådan lidt tamt og der er lidt for mange genudsendelser.

Glæden bliver ikke mindre af at man lige nu kan få den første måned helt gratis, whats not to like 🙂

 

Sponsoreret indlæg