Woman down.. jeg har desværre reddet mig en omgang influenza med snot, øre og hovedpine og kvalme, så har brugt hele dagen i sengen.. rigtigt øv nu når jeg glædede mig til at komme på arbejde for at sige “god sommerferie” til alle ungerne, lærere og forældre. Jeg skal arbejde et par uger endnu, før det står på sommerferie for mit vedkommende.

Derudover holder jeg tøsefødselsdag i morgen, som er i stor fare for at blive aflyst. Jeg har gjort hvad jeg kunne med dampbade, frugt og grøntsager og vitaminer og nu skal jeg bare have en god nats søvn og håber så på et mindre mirakel 🙂

Outfittet kunne jeg godt tænke mig at bære i morgen, som substitut til lørdags-habitten. Enkelt o afslappende, men tilsat den rosaguld skindjakke og glimmerskoene bliver det pludselig piftet lidt op 🙂

T-shirt/River Island – Sko/Anniel – Bukser/Ganni – Skindjakke/Muubaa – Taske/Marc By marc Jacobs.