Hvis I ikke allerede kender Momondo, så synes jeg at I skulle kigge forbi i forbindelse med planlægning af jeres rejser, de tilbyder nemlig billige rejser til blandt andet London, Paris, New York og Barcelona. Udover at man igennem dem kan få billige flybilletter, kan de også på hjemmesiden highlightet de steder, der er folks personlige favoritter i de 4 storbyer, og givet dem alle en farvekode.  Farvekoden korresponderer med, hvilket humør stederne passer tilHar du f.eks. lyst til en afslappende morgenmad i London, så er det The Breakfast Club du skal besøge. Hvis du derimod ønsker at spise og fest et extravangant sted, så skal du vælge Restaurant Georges i Paris.

 

Netop London og Paris er steder hvor jeg har været, men derfor drømmer jeg stadig om at komme tilbage. På Momondo, kan du få billige flybilletter til London, jeg har kigge både Aalborg-London og Billund-London.

Rejser til Paris kiggede jeg på i samme ombæring, da en smuttur til den romantiske by, kunne være en fantastisk gave til manden min, her er der igen muligheder fra Aalborg som ville være oplagt for mig men også Billund-Paris

For begge byers vedkommende, ville det være en tur som skulle indeholder besøg på hyggelige restauranter, såsom Pescatori i London, shopping i mange af deres lækre butikker og shoppingcentre, så som Les Halles i Paris og selvfølgelig også seværdigheder som hører til byen, men også museer og udstillinger som vi, der ikke kommer der så ofte, kender til. Det kunne f.eks være Hunterian Museum i London 🙂

UUH det kribler i fingrene og den nye kuffert nærmest skriger på at blive taget i brug og nu ved jeg da hvor jeg skal klikke hen for at finde alt det jeg skal bruge for at komme afsted og få en god tur.. MOMONDO

Sponsoreret indlæg