Har netop klikket denne cardigan hjem fra skønne Iro, glæder mig til at pakke mig i den udenover min nye Blake t-shirt, mine Black Swan bukser og mine elskede Primeboots

Min søndag står i stærk kontrast til dagen igår, som kun stod på shopping, hygge og afslapning, for når man vil nyde, så skal man også yde.. Derfor har jeg hele dagen gjort rent, ryddet op, handlet ind og lavet madplan til hele ugen.. ja ikke videre fashionabelt, men det skal jo gøres 🙂

Nøj mand hvor er jeg glad for at jeg lavede min seneste give-away, hvor I skulle skrive om jer selv. Jeg er helt overvældet over den store deltagelse og jeg læser med stor glæde om jer alle sammen. Bliver stadig overrasket og genert når jeg hører at der rent faktisk er nogen derude der følger med og bliver inspireret og at alderen for jer er fra 17-44 år overrasker mig, så TUSIND TUSIND tak!