Jeg ville elske at iføre mig dette outfit i dag måske liige tilsat et varmt halstørklæde, hue, vanter nu når det er såå forbandet koldt udenfor

Jeg har desværre kun to af tingene som faktisk er nye, nemlig den langærmede t-shirt som er fra T by Alexander wang købt på udsalg på Loftet i Aalborg. Læderjakken byttede jeg mig til på Trendsales og er fra Muubaa. Skoene missede jeg desværre i min str igår da jeg endelig havde fået skrabet sammen til dem (vræææl). Nederdel og taske er forlængst udsolgt og også umulig at opdrive, så hvis I søde tøser skulle falde over sko, nederdel og taske, så skriv endelig en mail til mig :-))

Nederdelen er forøvrigt fra Alexander Wang og tasken fra Miu Miu

Jeg er stadig ikke helt på toppen, men heldigvis er der ikke de vilde planer resten af weekenden, så jeg kan blive frisk til mandag 🙂