Jeg er kravlet under tæppe på sofaen, aav überalles og så liige til weekenden, håber på mirakler som gør at jeg er frisk som en havørn til morgen, hvor vi afholder stort talentshow på arbejdet. Mange af børnene har øvet i tre uger og skal danse, synge, lave gymnastik for en gruppe dommere som er et udpluk af mine store 3. klasse børn, så SKAL bare være der. Desuden er det sidste dag for en kær kollega som drager på barsel, så ALTSÅ sygdom gå væk.

Imens jeg håber, kan I passende få outfittet fra i dag, nåede lige at tage det inden det blev alt for mørkt og efter at jeg havde bakset det nye vaskemaskine på plads, som vi blev nødt til at købe, da den anden stod af forleden (indsæt et meget frustrende ansigt, da vi jo har huset til salg og dermed ikke får den med herfra igen)

Jeg havde min nye LOVE på, nemlig den fine Carla kjole fra Stine Goya kjole som jeg allerede elsker

Nolita denimjakke-Stine Goya kjole-Samsøe Samsøe tanktop-Modström leggins-EMU støvler