Da jeg var i Mig og Cramer i fredags, prøvede jeg også denne fine blazer fra D.efect. Jeg har et eller andet med rød i øjeblikket og derfor er jeg meget fristet af den. Kan snildt se mig selv i den tilsat et simpel t-shirt, måske en Blake eller 5preview, mine Moshi Moshi new best og et par sorte heels.

Jeg sidder i sofaen efter en grundig oprydning af huset. Selvom vi kun var 4 voksne, to børn og 2 hunde igår til nytårsaften, var der konfetti uberalles, I ved den slags som er umulig at samle op. Ja ja det er glemt nu, vi havde en dejlig, hyggelig og stille aften og nat og nu ligger mine to drenge og sover ved siden af mig. Jeg er så heldig at jeg har endnu en fridag i morgen inden den atter står på arbejde. Det har været en skøøn ferie, men jeg glæder mig nu også til at komme tilbage på arbejde.

Januar bliver på flere måder en spændende start for mig og jeg glæder mig..