Jeg fik en sød kommentar fra læser som havde lagt mærke til at jeg havde mange jersey bukser og om jeg ville skrive lidt om mærker osv.(hmm er det virkelig så tydeligt :-)))
Jeg besluttede derfor at tage dem ud af walkin og samle dem og skrive om dem og JA jeg kan vist godt konkludere at jeg har rimelig mange.. 
I samme ombæring samlede et andet stykke tøj som jeg har mange af, nemlig draperede nederdele, faktisk hele 8 stk som billedet også viser i forskellige farver. Nederdelen er fra forskellige mærker og til meget forskellige priser, såsom AIAYU, American vintage, Moss Copenhagen (som den søde Beam har købt for mig), Vila, Tiffany, Graumann og nr 2 fra venstre er en jeg selv har syet. Priserne ligger fra 200 kr til 1100 kr og er blandt andet købt her og her.
Men ellers så prøv at søg på Trendsales, skriv bare “draperet nederdel” eller noget i den dur 🙂
ellers så hold øje med bloggen for lige om snart kommer der en giveaway med en som jeg har selv har kreeret magen til den på billedet 🙂

Og her er så alle mine jersey bukser som lige som nederdelene er fra mange forskellige mærker og til vidt forskellige priser, såsom Moshi Moshi Mind, Isabel Marant, Iro, Phillip Lim, Zara, Zoe Karssen, Wood Woos, Aiayu, Vila og Nue Notes. En del del af dem er fundet på TS, men har også købt nogle her, her og her

 (grå er vist en dominerende farve og så har jeg et eller andet med melerede farver)

De røde har jeg faktisk til salg lige her

Håber I kunne bruge det til noget..
I morgen er det atter arbejdsdag og manden min har fødselsdag.. Efter arbejde skal han forkæles med pakker, god mad og sang!!