Fredag endelig fredag iført Aiayu bukser, Blake t-shit, Nolita denimjakke-Bronx støvler

 En af de dage hvor man bare gerne vil hjem i en fart og være sammen med sine kære…
Heldigvis hjalp det en smule på humøret da der igen i dag lå lidt pakker til mig, deriblandt en ny pakke extensions. Jeg købte tilbage for nogle måneder siden een pakke på TS som jeg har brugt når jeg har været i byen osv og gerne ville have lidt mere fylde i mit lange hår, men nu når mit hår desværre ikke længere er så langt fordi det var slidt, ville jeg gerne have en pakke mere, så det ikke bliver så tyndt i bunden.
Denne pakke er lysere end den anden men sammen blender de fint sammen og giver mig igen det lange hår som jeg savner 🙂

Håret skal indvies i morgen når den står på koncert på Skråen sammen med familien. Jeg skal som en årlig tradition ind og høre Lis Sørensen sammen med min svigermor og svigerinde og det plejer at være rigtigt godt..
Søndag skal min dejlige mand fejres og ellers skal jeg bare have ordnet en masse praktiske ting..
hva med jer? hvad skal I i weekenden?