Det er ikke så ofte at jeg viser jer praktiske ønsker her på bloggen, så i dag skal det være.. Jeg har aldrig kunne lide kaffe, så hjemme hos os står kun en Dolce Gusto til når manden en sjælden gang imellem drikker en kop kaffe hjemme. 
Til gengæld drikker jeg meget te og derfor står denne ret højt på ønskesedlen pt.. er der nogen af jer der har den og har nogle erfaringer de vil dele?

Jeg har haft en helt fantastisk weekend med pædagogik overnatning med arbejde om endte med poolspil og kolde Summersby om aftenen, fødselsdag igår middag hos mine tre nevøer og fest igår aftes med manden fodboldklub..Mødte en masse mennesker som jeg ikke har set i hundrede år!
Jeg er træt men helt fyldt op med gode oplevelser 🙂
Håber også at jeres weekend har været god?

Jeg trækker forøvrigt en vinder af min give-away i dag 🙂