Jeg har luftet for jer at jeg har gjort et dyrere køb og har også fortalt på Instagram at det var fra ynglings MIG OG CRAMER og her er hun så..min nye ruskindsbaby som forhåbentlig er på vej med posten for jeg kunne altså ikke vente til at jeg selv kunne komme ind og hente hende 🙂
Jeg faldt for hende lige inden jeg tog til KBH og fordi Heidi og Inger fra MIG OG CRAMER er verdens sødeste piger, så lagde de hende til side til mig. Jeg er vild med den grå/grønne farve, den skrå lynlås, den høje krave og at der er lidt tykkere for i og at den er lidt længere end min skindjakke fra Munderingskompagniet. Hun er i øvrigt fra MUUBAA og kan fåes lige her.
Apropos MUUBAA så måtte de to smuksakker også gerne flytte hjem til mig:
Draperet lædernederdel…så skøn!

 Skindjakke med dun, lyder mærkeligt men fungerer ret godt synes jeg og så er den jo også ekstra varm til vinter :-))