…i dag handlede om jeg for nogle dage siden fik lagt den fine tunika kjole fra Ganni til side i Tiffany, som jeg har blogget om et par gange. Jeg måtte altså bare eje den efter at have prøvet den på og nu er jeg helt og aldeles forelsket..

 Nu jeg alligevel var i Aalborg, slog jeg en smut forbi Vila butikken fordi jeg på nettet havde set nedenstående bukser. Jeg fik dog gerne lige gramse på dem og heldigvis havde de dem og til 200 kr og meget lækker kvalitet røg de med hjem..

 Ekspedienten øjnene vist min forkærlighed for meleret tøj, så hun viste mig denne nederdel som hang på nogle stativer udenfor. Den var sørme sat ned til KUN 75 kr så den hapsede jeg med det samme. Den sidder virkelig fint og kan kun anbefales, så skynd jeg ned til Vila!! Hvis I ikke har en Vila i nærheden af jer, kan den fåes på nettet til 129 kr flere steder, blandt andet her

Da jeg så mødte på arbejde, lå der sørme en lille fin pakke fra Zara til mig, nemlig de fine camouflage bukser som jeg skrev om på Instagram. Bukserne er superfine på og et hit til 200 kr, de fåes lige her og er kun tilbage i str s og m, men jeg tog m selvom jeg bruger str 40 og de passer mig fint, men sidder til foroven end på modellen på billedet. 

Jeg ved ikke hvad der er med mig, men har i denne sæson købt rigtigt mange bukser, men har svært ved at finde overdele som matcher mine ønsker og behov.. Kender I det??