…at have verdens bedste familie, men også veninder som er der for en, skriver en sms hver dag for at høre hvordan det går.
Det lyder så kliche agtigt, men det er virkelig på tidspunkter som disse hvor man finder ud af hvem der er de ægte af slagsen. Dem som giver og giver og lægger øre til, fordi man selv har givet dem det, når de har haft brug for det og dem som viser sig at skuffe en.
Sådan en åbenbaring har jeg haft i de sidste måneder og er faktisk ret glad for at jeg nu har det med mig i rygsækken til den næste tid.
I behøver ikke tage violinen frem, men betragt det som en hyldest til de gode veninder vi forhåbentlig alle har!!

Blomsterne er fra kær veninde som bor et stykke fra mig, men som havde bestilt buketten via Interflora så den kunne pynte herhjemme hos mig fra i torsdags. Samme veninde har meddelt i dag at hun kommer på besøg i næste uge og sover hos mig for at se til mig 🙂

Jeg har haft en dejlig dag, men er træt og øm nu…
og nu når man jo bare sidder herhjemme og keder sig, så er der også blevet handlet et større køb til efteråret hos Mig og Cramer som jo lykkeligvis også har en netbutik, nu når man ikke kan komme til dem :-))

Glæder mig til at vise jer hvad det er, Har I et bud??