..i Nordjylland efter en helt igennem fantastisk tur til KBH med min skat. Vi har virkelig nydt hvert sekund som har budt på middag på Nyhavn, i Grøften i Tivoli (sammen med grevinde Alexandra, Prins Nicolai og Prins Felix), sving musik med bigband i Tivoli i lun sommeraften og ikke shoppeamok på Strøget både fredag og lørdag. 
Jeg har ikke gjort vanvittigt mange køb, men købt lidt dyre ting deriblandt en ting som jeg har ønsket mig længe.
Jeg starter dog med beauty-købene:

 Den meget blogomtalte neglelakfjerner-dims…

og en fin glimmerlak også fra Sephora, har længe ledt efter en lignende fra Essie uden held og er nu glad for at jeg har fundet en substitut :-))

Vi landede først sidst på eftermiddagen i dag og spiste derefter aftensmad hos min mor og far. Jeg er dødtræt og har en lang arbejdsdag foran mig i morgen, men er glad og der er fyldt lidt op igen på lykke-depoterne.