har lavet fede wedges-sneakers til efteråret, som jeg gerne vil have fingrene i. Alle kan se hvem de er inspireret af og da jeg selv er for nærig til at smide 4000 efter de andre fra Isabel Marant, kunne jeg godt finde på at snuppe et par fra Shoe Shi bar som kun koster en fjerdedel 🙂

Jeg har holdt en lille pause fra jer, men er forhåbentlig nu tilbage.. de næste 14 dage er jeg sygemeldt så der bliver nok ingen outfit-posts men en masse inspirations-billeder og ønsker.

Jeg har virkelig været i tvivl om hvorvidt jeg skulle skrive og fortælle jer om grunden hertil, men på den anden side, så vil det sikkert skinne igennem at jeg ikke er mig selv.. Sagen er den at jeg onsdag blev opereret, noget der har været planlagt i lang tid og ikke noget alvorligt, men alligevel noget som gør at jeg skal være hjemme og tage den med ro i 14 dage. Jeg har det heldigvis godt efter omstændighederne og med smertestillende og masser af ro og dyne, skal det nok gå 🙂

Jeg har været heldig at have manden min herhjemme for at passe og pleje mig, men han er nødt til at skulle på arbejde senere da der er by-night i Aalborg, så jeg vralter lige så stille over til min mor og far for at blive passet. I morgen forlader han mig igen, da han skal til begravelse. En begravelse af en reserve-bedste som døde i tirsdags. Jeg er så ked af at jeg ikke kan komme med, da hun også betød rigtigt meget for mig, men jeg kan ikke sidde oprejst så længe af gangen og er ikke så mobil endnu, så jeg må tage afsked med hende i mine tanker 🙁