Tiden er kommet til at vise jer mit sidste køb fra København..Yes der er endelig flyttet et par Prime Boots ind hos mig. Har også sukket efter dem i over et år nu og er så glad for at de endelig er mine.
Jeg prøvede dem i Aalborg inden jeg tog til København, men de havde dem kun uden det røde bagpå og det var egentlig mest dem jeg var hooked på. Da jeg så tog en tur i Magasins skoafdeling, stod de der, lige pakket ud og kaldte på mig og så slog jeg til 🙂 Glæder mig til at få dem i brug til efteråret.

Jeg er småvag og har derfor lagt på langs her i eftermiddag, så er det godt at computeren findes og aftenen skal derfor kun bruges på at hvile og surfe :-))

Jeg håber på at jeg er i tip top form til i morgen, for den står på fødselsdag for ældstenevøen og lørdag står den på fest med over 500 kvinder. En tilbagevendende begivenhed som jeg ser meget frem til 🙂