Jeg skulle en smut til Aalborg i dag inden den stod på fødselsdag hos svigerfamilien og gik derfor ind i Joan Kyneb, en butik jeg aldrig har været i før, men da jeg via facebook fandt ud af at de forhandlede Graumann skrev jeg til søde Jane for at høre om hun fik Ella i bordeaux. Jeg fik svar med det samme at det ville hun undersøge og fik at vide igår at hun desværre ikke kunne skaffe den i den farve men at hun har fået et parti sorte.
Efter den gode service, måtte jeg ind og kigge butikken live i dag og jeg blev bestemt ikke skuffet, butikken er hyggelig, varerne er mange og meget fine og pigerne derinde, inklusiv Joan selv er utroligt sød og hjælpsom. I butikken forhandles udover Graumann, Please, Filippa K, Onstage, Kudibal, Danza mm.
Jeg ved at flere af jer har spurgt mig om Ella og er gået forgæves fordi hun har været udsolgt. Men nu kan I altså købe jeres eget eksemplar hos Joan. Jeg ved ikke om hun sender, men jeg vil gerne hjælpe jer med evt at købe og sende.
Hvis I er interesserede i at se mere til butikken så klik her for at komme til deres facebook-side og synes godt om 🙂

 Her er nogle af mine favoritter som jeg gramsede på i dag…

 ..og så endelig smukke Ella. Jer der sværger til T by Alexander Wangs draperede nederdele vil elske den her, I promise!

Jeg har haft en travl dag og får det igen i morgen. Flyver jo til KBH fredag morgen og har ikke pakket endnu. Desuden skal jeg nå en del ting i morgen efter arbejde, så ved ikke om jeg når at blogge, men vender tilbage fredag så med en KBH opdate 🙂