Med hjem fra København kom også det fine armbånd fra Blond Accessories, som jeg har kigget på i et par år. Billedet viser dog det i antik sølv. Jeg går jo kun med guld så købte det i antik guld og har brugt det hver dag siden.

 I Companys på Strøget fandt jeg disse bukser fra Designers Remix som sidder helt perfekt. Jeg har længe været på udkig efter en lidt pænere buks med stramme ben og som er let baggy og de består prøven til UG. At jeg snuppede dem i en str 38 som jeg ellers ikke plejer at kunne være i, afgjorde sagen :-))

Jeg har endnu et køb at vise jer, det dyreste køb.. som jeg gjorde mig lørdag eftermiddag i Magasin efter at have gramset på dem et par gange.. Manden min sagde til sidst til mig at dem skulle jeg altså have og så lukkede jeg øjnene og kørte guldkortet :-))
Glæder mig til at vise jer hvad det er 🙂

Har haft en lang dag på job, manden min havde fri og havde derfor lavet mad til mig da jeg kom hjem, noget der sker yderst sjældent, så det blev nydt 🙂 Bagefter tog vi en tur til stranden og gik en lang tur med Anton. Meningen var egentlig at jeg ville løbe en tur, men efter tre dage på Strøget, har jeg så ømme lægmuskler at jeg blev enig med mig selv om ikke at overbelaste dem til i morgen. Dagen i morgen står jo på mit først løb, nemlig SMUK kvindeløbet i Aalborg. Glæder mig og håber at jeg får en god tid :-))