Jeg købte tilbage for et års tid siden en lækker cardigan fra Aymara som jeg er meget glad for. Mærket hedder nu Aiayu og jeg har udvalgt mine tre favoritter fra efterårskollektionen. Prøvede faktisk bukserne i torsdags hos Filuca V og de sidder rigtigt godt.. helt klart et par bukser som jeg nok ender med at købe her til vinter. Bukserne er med uld og er derfor lune i den kolde danske vinter. I min søgen efter forhandlere fandt jeg dem også hos Youheshe og her koster de 350 kr mindre. Mærkeligt at der er så stor prisforskel, har I oplevet det før??

Bukserne er ikke det eneste jeg craver lige nu, der er faktisk et par ting hvor det kribler i fingrene og som jeg har lyst til at bestille, meen skal jo til København om mindre end en uge og vil jo gerne have lidt med til en shoppetur på Strøget 🙂
Hvis I vil hjælpe mig med at få skrabet det sidste sammen så jeg kan få mine cravings, så har jeg stadig af mange gode varer tilbage på TS, klik her for at komme til mine annoncer 🙂

Nu vil jeg hygge med manden min og Anton med en god film i tv og en kop te.. aaah got to love weekends 🙂