…tage til Blokhus uden at smutte en tur i Karina Degn. Der gjorde jeg heller ikke igår da manden og jeg pakkede hunden og hans frisbee og kørte til vandet for at nyde den sidste sommerdag i denne omgang.
Karina Degn som jeg før har blogget om har den lækreste butik med mærker som bl.a. Hazel, Forrest og Bob,Second Female, Hunky Dory og nu med Zoe Karssen( indsæt wuuhuu her)
Jeg kom hjem med denne Forrest og Bob top som var sat ned med hele 50 %. Faktisk er alle sommervarerne sat ned til halv pris.


Karina var i øvrigt så sød at give mig to valgfrie lakker fra Deborah Lippmann fordi hun var så glad for at jeg havde skrevet et indlæg om hendes butik… Men hun fortjener hver et pænt ord for det er virkelig en lækker butik, hvor det bugner med fede sager 🙂


Jeg hygger med mand og hund i dag, vejret er jo ikke til andet. I aften står den på tøsehygge og forsinket fødselsdagfejring hos Linda.