Jeg er lige trådt ind af døren efter en dejlig dag. Smuttede i eftermiddags til Aalborg fordi jeg skulle ind og se filmen “The Lucky one” med min svigerinde. Filmen svigtede ikke og var som håbet en rigtig tøsefilm med masser romantik (mums når det er Zac) og tårer. Kan klart anbefale at tage en veninde under armen og tage ind og se den :-))
Nu jeg alligevel var derinde trissede jeg lidt rundt i butikker og i Companys gjorde jeg årets sccop, jeg fandt nemlig den lækre taske fra Tiger of Sweden som jeg før har blogget om, har ønsket mig og var lige ved at købe for et dage siden til fuld pris, men nu var den sat ned med 40 % (!!!)
Jeg tog den i brug med det samme og er allerede rigtig glad for den, elsker de mange lommer, de rå skind og lynlåsene.

 Jeg gjorde mig også et par andre gode udsalgskøb, faldt nemlig over to smukke armbånd fra Dyrberg Kern sat ned med 50%. Synes at de fungerer godt med de andre armbånd og er jeg vild at de er graverede med ordene FAITH og LOVE.

I Mig og Cramer gjorde jeg mig endnu et American vintage køb, jeg havde et gavekort dertil så for 250 kr fik jeg en ny lækker tee i det klassiske Katja-snit, god til efteråret.
Den hvide bluse fandt jeg for i H&M, kan godt lide at den går ned bagpå og den lille lomme og til sølle 80 kr kunne jeg ikke lade den være. Den ryger helt sikkert med i kufferten til Rhodos.

De sidste køb er den bordeaux farvede efterårsstrik fra Månestråle købt i Tiffany, den er såå flot i farven og er i det lækreste tynde strik. Desuden har den lidt længde som jeg godt kan lide. Her havde jeg også et gavekort og med de 10 % som de søde piger i Tiffany altid giver mig fordi jeg er en god kunde, kom ned i en fornuftig pris. Glæder mig til at sætte den til mine nye bukser fra Tusnelda Bloch, et par rå bikerstøvler og en skindjakke til efteråret.

Sidst men ikke mindst røg der en lille blomstret nederdel med hjem fra H&M til sølle 50 kr.

Jeg er superglad for alle mine køb, som er en god blanding af sommer og efterårssager, basis og accessories.
Hva synes I om mine køb??