Endnu et item som jeg skal eje i sensommeren, er en sweat-trøje med lange ærmer, har fundet lidt forskellige bud, de to første er fra A question of” og de tre sidste fra Zoe Karssen, et mærke som jeg ofte støder på for tiden. Synes at deres bukser og t-shirts er superfede og jeg skal vist snart eje noget derfra.

Min sommerferie er sluuut, øv.. den har været supergod og sluttede med et brag idet jeg var til jazz-festival i Maribo i går, en skøn aften med min elskede kusine.
De næste to uger skal jeg arbejde i en anden institution fordi vi er slået sammen i uge 29-30-31, så det er ukendte omgivelser, børn og voksne. Heldigvis er det denne gang i samme by hvor jeg bor og når man længe har været vant til at have et stykke vej på arbejde, så er det ret fantastisk at kunne hoppe på cyklen og være på job i løbet af et par minutter.
Nu vil jeg hoppe i seng, skal tidligt op i morgen, see ya