Jeg fik taget lidt outfit-billeder på ferien, beklager dog den ringe kvalitet, men de blev taget lige inden vi smuttede ud og for at spise..

 Zara top-Moshi Moshi nederdel

 Graumann nederdel-Tiffany top-Rayban solbriller

 kjole fra Monki

Nederdel fra H&M-top fra Tiffany.

Det var monster varmt dernede temperaturen viste over 30 grader selvom klokken var 23, så tøj var let og luftigt og sandalerne var åbne og flade, for at kunne holde til at trave rundt. Derfor havde jeg medbragt begge mine Cashott sandaler og mine yndlings fra Prada 🙂

Jeg er på vej ud af døren og tager en tur i Fårup sommerland med manden min, brormand og svigerinde og de to mindste nevøer. Det er flere år siden sidst at jeg har været der på trods af at vi bor meget tæt på og vi skal grille deroppe og hygge med drengene..
aaah ferie er godt for sjælen!!!