..til Cecilia (endnu engang), hun tippede nemlig om at  netbutikken Shoescribe.com har 50 % på alle deres sko.. De forhandler rigtigt mange lækre sko, ballerinaer, støvler og sneakers og det tog mig ikke mange sekunder om at klikke nedenstående ballerinaer hjem fra Charles Phillip. Det er godt nok ikke de multistribede som jeg allerhelst ville have, men disse er også rigtigt fine..
og som at det ikke er fedt nok at der er halv pris, så leverer de også gratis, whats not to like, så skynd jer 🙂 jeg kunne snildt have købt 10 par mere, men jeg må vist hellere spare lidt til min snarlige Rhodos-tur
koden hedder JUST4YOOX@SHOESCRIBE

Jeg fik slet ikke blogget igår for var til polterabend fra kl. 7 om morgenen til 1.30 om natten, sikke en dag fuld af sjov og ballade. Vi startede med at skulle prøve forskellige adventure-ting f.eks en bane med bla. en hængebro i 8 meters højde. Yikes hvor var jeg bange, men jeg gennemførte noget af banen og det var sgu en fed fornemmelse.
 Bagefter savede vi i bræde på tid og skød med bue og pil (sidstnævnte kunne jeg godt blive bidt af og jeg fik skudt to af ind i midten af skydeskiven)
vi sluttede af med at poledanse..totalt svært og mega sjovt, men hold nu op, hvor har jeg ondt i mine arme i dag :-))
Dagen i dag skal derfor gå med slappe helt af og lade op til en travl uge med sommermarked på arbejde og så skal jeg holde 1. fødselsdag ud af 3 🙂