Jeg har en smut i Aalborg i dag for at få styr på nogle ting omkring min nye tlf, har nemlig langt om længe byttet min IPhone 3 ud med en 4’er. Skulle også bytte lidt gaver.. Det skulle gå hurtigt men jeg kom hjem med lidt sager som jeg har haft på min ønskeseddel:
Modström Tulla dress som jeg før har blogget om og så armbåndet nedenfor, som er fra Tokyo Jane

Jeg har nu siddet i flere timer og bakset med min nye tlf og få alt det gamle over på den nye.. men fordi vores gode computer stadig er ude af drift har det været nødvendigt at bruge den lille og meget ringe. Den vil så INTET gøre automatisk som har resulteret i at jeg måtte gøre alt manuelt og nu vil den ikke overføre mine gamle beskeder og telefonumre, GGRRR mig og tektik, altså 🙁

Jeg er blevet forladt for en stund af min mand på en høj hellig SKT. hans aften og er helt alene udover Anton og fætter Figo, som er min brors hund.
Håber I har bedre og hyggeligere planer??