Jeg har haft en dejlig weekend og for mit vedkommende er den ikke slut før onsdag formiddag, wuuhuu..
Igår da vi kom hjem fra Århus kom min veninde til hygge, film og tapas.

 Jeg fik en før-fødselsdagsgave af hende..et par nye røde sneakers.

I dag gik turen så til Aalborg til Modebørs som var en skuffelse, gammelt tøj til alt for høje priser. Jeg indviede to nye sager, nemlig min nye skindjakke og ny bluse fra Tiffany. Til det havde jeg taget mine IRO bukser på og så min elskede ASH (beklager det grumsede billede, jeg er jo ikke vant til det der selvudløser)

Og her i det velkendte spejl for at vise jer blusen på, den er så fin i snittet og det at den er længere bagpå. Den bliver jeg glad for ved jeg allerede nu.

Efter Modebørs smuttede vi en tur i Friis der havde søndagsåbent og jeg fik købt et fine pink heels i Bianco til bryllups-outfittet som nu næsten er klart.

Det bliver den sidste weekend i lang tid som er uden de store planer for de næste måneder er booket med polterabend, fødselsdag og bryllup, men det er jo allesammen rare ting 🙂