..er jeg i dag, det er nemlig fødselsdag i dag og jeg har nået en alder hvor jeg ikke glæder mig over tallet som følger med, så det springer vi bare over 🙂

 Dagen startede for kl. 5 da jeg skulle op og have morgenvagt. Manden min var hurtigt på benene og af ham fik jeg et lille kort med penge i til at købe hvad jeg har lyst til på trods af at han havde fået en ønskeseddel, mænd altså!! Nå men jeg ved næsten godt hvad de skal bruges til..men mere om det en anden dag 🙂
Dagens fødselsdags outfit består af Moshi Moshi new best pants( som synger på sidste vers 🙁 øv skal have et par nye)-Forrest og Bob tunika-Nolita denimjakke-Charles Phillip loafers

 Da jeg kom hjem for en halv times tid siden, lå der en pakke til mig..nemlig mine nye solbriller som jeg bestilte for en måneds tid siden, jubii. I postkassen lå der også en seddel om at jeg kan hente yderligere en pakke i morgen. En lidt større investering som jeg har gjort mig.

Nu vil jeg nyde resten af dagen og sidde på terassen for tjek lige vejret..Jeg har da været sød i år :-))