Jeg har endelig købt den fine nederdel fra Graumann hos Hollysdollroom.com  Søde Mie som ejer butikken gav mig lov til købe den med 30 % selvom der først er udsalg på webshoppen fra i morgen. Det er sgu da god service og nederdelen kom i dag, super fin og rigtig god service!! EDIT og OMG den sidder helt perfekt!!

 Jeg fandt forøvrigt endelig mine ballerinaer på TS til en yderst fornuftig pris og så tror jeg nok lige at jeg har det jeg mangler på skofronten de næste måneder 🙂

Jeg har haft morgenvagt i dag og havde derfor tidligt fri og tid til at få købt lidt ind fødselsdagsfest på lørdag. Har nemlig et meget travlt program de næste dage og derfor skulle tiden udnyttes i dag. Senere står den på landskamp. Jeg er ikke meget til fodbold udover når det er min mand der spiller, meeen nu når det er DK og EM og de vandt sidste gang, så skal man da, skal man ikk?