Iført Forrest og Bob tunikatop-Vila tanktop-Moshi Moshi New Best pants-Prada sandaler

Jeg er så glad for mine Forrest og bob tunikatoppe og skal helt sikkert have nogle flere inden sommeren er omme. Kan godt lide det lette stof og snittet på dem som jeg føler mig godt tilpas i 🙂
Weekenden er lige om hjørnet og i morgen står den på tøsefødselsdag hjemme hos mig, vi bliver fem tøser som skal hygge og drikke drinks, glææder mig!
Glæder mig som et lille barn til sommerferie, som skydes igang på torsdag for mit vedkommende. Jeg har to uger sammen med min mand og fredag skal skal vi på hyggetur i Aalborg og mødes med min kusine som igen er hjemme fra Irland. Denne gang har hun sin mand med og vi skal bare nyde hinandens selskab hele dagen og så skal min kusine og jeg indenom tatovøren på Boulevarden igen :-))