Som jeg hintede om på Instagram så var så OVERheldig at få fingrene i den fine fine Kartell lampe. Jeg så jo i Fakta at de havde dem til 1000 kr fra i søndags og havde planlagt at stå parat dernede kl 8, men kom ikke afsted. Derefter slog jeg det ud af hovedet og kunne fornemme på Trendsales at der var RIGTIGT mange der havde hamstret mange styk for derefter at sælge videre. 
Men men men jeg skulle ned og handle i dag og kigger lidt rundt da jeg spotter en Kartell kasse og kastede mig over den og Haps så var den min! Er superglad for har ønsket mig den længe..Faktisk lige siden at jeg så den hjemme hos Linda som er så heldig at have to stk af denne slags og een i en anden størrelse.

Jeg glæder mig til at den op (pt er den nemlig nede i Fakta endnu, var på cykel så måtte have min svigerinde til at hente for mig)
Dagen har stået på noget så kedeligt som rengøring og arbejde. Har forældresamtaler mandag og tirsdag og det kræver jo en del forberedelse. Senere kommer min svigerinde med to nevøer og deres hund. Drengene skal sove hos deres faster Kaka så vi skal hygge med slik og film i aften.
Rigtig god lørdag til jer.

Jeg trækker forøvrigt vinderen af min give-away i dag og vinderen får I at vide i morgen..