iført Forrest & Bob top (elsker den allerede)-Second female-Milla tanktop tanktop-Moshi Moshi bukser-ASH støvler

 Har lige et periode hvor jeg får brugt mange af mine armbånd og sådan ser håndleddet ud i dag:
Marc By Marc Jacobs ur. Guldarmbånd fra Paris-hjertearmbånd fra Rhodos-Neon-armbånd DIY-Soavita armbånd(som I også kan vinde)-flettet multifarvet armbånd fra Kreta-guldarmbånd med hjerte (Nyt fra TS)

 Har jo i dag fået min allerførste ansigtsbehandling og derefter var jeg en smut i Aalborg for at ordne lidt småting. Skulle blandt andet ind efter et lærred, da min kusine har bestilt et stort maleri fra mig..skal lige hilse og sige at det er rimeligt svært at gå med et lærred på 1 meter gange 1 meter i blæsevejr :-D. Jeg var også inde og aflevere et ur fra DKNY som skal laves og det har været undervejs i et par år men nu skulle det være..
Sidst men ikke mindst havnede jeg i ynglings-butikken Mig og Cramer og skulle lige prøve et par jeans som jeg før har slået ud af hovedet fordi de ikke havde dem i min str, men sørme om ikke jeg kunne passe et par nu endda med plads til at de bliver lidt baggy..FANTASTISK følelse siger jeg bare og så måtte de altså med mig hjem. De er fra J4 og er lidt pebrede men alle pengene værd for de er superfede, bløde og så sidder de supergodt!

Jeg er på vej ud af døren og skal hen til flæskesteg hos mine forældre..see ya