..er på vej hjem til mig. Blusen er fra American vintage og jeg var forelsket i den helt tilbage sidste sommer efter at have set den på smukke Cecilia. Nu var jeg heldig at finde den til en god pris på TS

Bukserne har jeg sværmet om meget længe, de er fra Moshi moshi og er jo i samme snit som aaaalle mine Best Pants. I Mandags røg så ned i indkøbskurven efter at have taget et tjek i garderoben og konstateret at jeg mangler shorts.

Grå er i det hele taget blevet en farve som jeg er glad for, synes at grå er rigtigt flot at mikse med trenden neonfarver.
Jeg har været en sløv blogger i denne uge, men har haft nogle lange dage på arbejdet og taget tidligt afsted og været sent hjemme igen..I dag skal jeg først møde senere og jeg nyder derfor min formiddag i stilhed og nyder at tulle lidt rundt.