I har ikke set min Zara top på som jeg købte for nogle uger siden så here you go. Havde en aften brugt den med mine sorte Moshi Moshi new Best pants og et par Dico støvler.. Toppen er egentlig beregnet til at skulle gå ned i v bagpå, men jeg pillede mærket ud og bruger den nu omvendt. Er rigtigt glad for den, elsker farven som man bliver i så godt humør af og så snittet med det lille “skørt” forneden.
Samme aften prøvede jeg også et nyt køb..som er mere skjult. Jeg har købt nogle hårextensions, har længe søgt efter nogen på nettet, men synes at det er så svært for har jo flere farver i mit hår og gad ikke døje med at sende retur osv. Desuden blev jeg lidt nærrig. Pludselig dukkede der et ubrugt sæt op på TS til en 1/3 af normalprisen og farven passer helt perfekt

 Det har givet mit hår lidt ekstra længde og mere fylde og er fint lige til at give håret lidt ekstra til en bytur..
(og så fik I lige mit fjæs zoomet helt op på skærmen 😀 )

Har næsten lige sat mig ned efter en lang arbejdsdag, 5 km løbetur og derefter lang gåtur med Anton.. Resten af aftenen skal bruges på så lidt som muligt 🙂