Tilbage for et par måneder siden bestilte jeg denne ørering fra Stine A som jeg bloggede om. Jeg bestilte fra Facebook og blev overrasket over at det var Stine A selv der svarede. Hun viste sig ydermere at være en fantastisk sød pige og da jeg modtog min fine ørering, sørme om hun ikke havde sendt et fint sæt forgyldte harlekin-øreringe med som gave 🙂 Forelsket blev jeg jo i det sæt, faktisk så meget at jeg endte med at bestille to par mere så jeg har ens øreringe i alle mine huller i ørerne 🙂
Hvis du er lige så forelsket som mig, kan de fåes lige her til 300 kr for et par

Har haft en yderst aktiv dag som startede med arbejde fra 6.10-12.10. Derefter hjem og skifte til løbetøj og ned og hente mine to nevøer i SFO og så ud og løbe 5 km med dem og min svigerinde.. Jeg prøver igen på det der løb, både fordi jeg skal tabe mig, som en del af et sygdoms-forløb jeg allerede ved at jeg skal igennem, men også fordi jeg tror at det er godt for mig psykisk.. har indtil videre løbet to gange i denne uge og skal igen på fredag. Nu sidder jeg og nyder det i sofaen og snart igang med at lave lækker sund mad. Godt løbetøj og musik anbefales gerne så jeg kan holde motivationen oppe 🙂