..kommer livet i vejen….
Min lange blogpause skyldes at jeg fik rigtigt dårlige nyheder i onsdags..Nyheder som i den grad har slået mig helt ud.Jeg havde derfor brug for trække stikket helt ud og bare være sammen med mine kære..Jeg er ikke døende, men det har været nogle dage fulde af tårer, udmattelse og skuffelse og jeg er slet ikke mig selv..
Jeg har virkelig været i tvivl om hvorvidt jeg skulle stoppe med at blogge helt for det her med mode, fashion mm virker lige pludselig så uvigtigt når man får sådan en besked..
Samtidigt så er bloggen også et frirum, en hobby som jeg er glad for og noget som jeg nok får brug for i den næste tid for at tænke på noget andet..
Derfor fortsætter jeg, ihvertald indtil videre..
Tak fordi I gider at læse med hver dag, I er de bedste og det er på grund af jer at jeg fortsætter med det hersens blogging 🙂

Billedet er også en tak til nogle de mennesker jeg har i mit liv som rent faktisk har givet sig tid til at ringe og høre om hvordan jeg har det, har ladet mig fortælle og græde og kunnet rumme det..