iført Wildfox t-shirt-Brogden skindjakke (ny)-IRO bukser (ny)-ASH støvler

Jeg indviede i dag to nye ting, min nye skindjakke som jeg købte igår.. har forsøgt at tage et billede lidt tættere på for at I kan se farven, som er den skønneste mørkegrønne. Den er helt fantastisk at have på og jeg ved at jeg kommer til at bo i den 🙂 Et andet nyt køb er bukserne som var mit YOUHESHE-køb. Jeg har kigget på den en del gange og flere ønskeoutfit med dem og da jeg fik en del på TS, slog jeg.. De er så bløde og lækre at have på og så er de meleret..I love it!

Jeg fik i øvrigt i dag en American Vintage nederdel med posten i dag som jeg købte på TS til halv pris aldrig brugt!

Jeg er mødt tidligt i dag og havde dermed også tidligt fri. Ugen har været hård men god og jeg glæder mig til weekend som byder på hygge med mand og hund.
Nå ja og så er nu kun 3 uger til at min dejlige skønne smukke og FANTASTISKE veninde kusine kommer til DK, der er i den grad nedtælling. Glæder mig som et lille barn til at gense hende og hendes lille søn efter et helt års adskillelse!