..pt hvis man spørger mig. Med de fleste af de nedenstående blogs føler at de giver lidt af sig selv når de laver indlæg, altså fortæller lidt om deres hverdag og andet så jeg føler at jeg kender dem. Jeg kan rigtigt gode lide de lokale blogs, men en del af dem er også piger fra andre landsdele. Nogle stykker af dem er pædagoger eller læser til det ligesom mig. Nogle har børn og er på alder med mig, andre er en del yngre…Værsgo at kig med 🙂

 Sara og Stine er søstre, super søde og smukke, bor på Sjælland og har valgt samme sti arbejdsmæssigt som mig selv.

 Maria har bloggen Mode med Mere, igen bosiddende på Sjælland. Elsker hendes videoer..og lækre opskrifter.

 Smukke Cecilia, mor til to lækre børn, bosiddende på Sjælland. Jeg bliver altid inspireret af hende og de outfits hun lægger ud.

Jane og Stine er søstre. Stine arbejder med tøj til daglig og viser mange fund. Jane elsker de lidt anderledes ting, loppefund, Stine Goya og har en masse flotte tatoveringer

 Miss M har bloggen Finance and Fashion. Hun har de lækreste items i sin garderobe som jeg misunder dybt.

 Citybird’s ejer er Merete som før havde en blog med Ditte som jeg også skriver om længere nede. Hun har en samling sko og tasker som de fleste kun drømmer om…og kig lige ind og tjek hendes gardeoben..OMG

 Trine Bakgaard er mor, nordjyde lige som jeg selv og så har mange items i sit skab som jeg gerne ville eje. Trine er god til at mikse dyrt og billigt og så har hun de flotteste tatoveringer

 Astrid er nordjyde, ung, smuk og så har hun lige søgt ind på Jordermoder-studiet. Hun skriver om alt mellem himmel og jord og det hele taget i en sjov tone som altid kan få mig til at grine 🙂

 Linda kære Linda som også er gået hen og blevet min veninde har den flotteste blog hvor hun skriver om mad, mode, træning og om hendes liv. Udover at hun læser, har hun også sin egen netbutik hvor hun sælger tøj af eget design.

 Chau er smuk, mor til en skøn dreng og så er hun dygtig til at mikse dyrt og billigt, gammelt og nyt i sin garderobe. Hun giver rigtigt meget af sig selv i sine indlæg og jeg elsker hendes billeder fra ferier og hyggestunder med hendes søn.

 Senette læser til pædagog, har en masse lækre sko og den hyggeligste lejlighed.

Sanne er frisør, ejer de lækreste sko og så er hun lige så sød som hun er smuk.

Ditte havde tidligere en blog med Merete fra Citybird men blogger nu alene her. Hun er nordjyde og nu bosat i KBH. Hun er grunden til at jeg startede med at blogge og jeg bliver altid inspireret af hendes outfits. Hun har den fedeste samling af tasker, sko og tøj og jeg har købt en del af hendes tøj igennem tiden.

Den sidste blog har jeg ikke kunnet fremvise billede af, men det er Malsen. Jeg elsker at følge med hos hende. Hun er gravid med sit første barn, arbejder som lærer og så er hun god til at spotte tilbud og mikse dyrt med billigt.

Det var NOGLE af mine favoritter. Som I kan se til højre læser jeg med hos en del og dette er bare et udpluk af dem hvor jeg har fundet mest inspiration.

Jeg elsker at opdage nye blogs, så kender I nogle gode blogs som jeg ikke kender??