Vinderne af sidste uges konkurrence er:
Kommentar nr. 1:

Malsen Jan 8, 2012 09:47 AM
Dejlig konkurrence! 🙂


Mit must-have for en perfekt januar fest er sølv/guld/glitter et eller andet. Om det så er på tøjet, skoene eller neglene er egentlig underordnet, men lidt glam i en mørk tid.


Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar på, er mit bedste beauty tip at ……. bruge min gode dagcreme, min solpudder og min mascara….det tager ikke engang 5 minutter.

Kommentar nr 5:

Sanne  Jan 9, 2012 05:41 AM
Mit must-have for en perfekt januar fest er……. Det samme som enhver anden fest, tårnhøje stiletter-ALTID 🙂


Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar på, er mit bedste beauty tip at …….Stort hår reder alt, hovedet nedad, kram lidt voks eller saltvandsspray i, og masser af lak!, evt et par røde læber, så er der fest 🙂


//Sanne

Kommentar nr 6:

Miss Dahl  Jan 9, 2012 11:18 AM
Mit must-have for en perfekt januar fest er et par lækre sko. For så kan man altid dresse et par fede jeans op eller have en fed kjole på.


Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar på, er mit bedste beauty tip at bruge tør-shampoo og lige en hurtig gennemgang med en god foundation og en mascara.. og så et par fede øreringe og… Tadaaaa..


;o)


Send jeres adresser til mig på katjasobczak79@hotmail.com

I samarbejde med Gillette kan jeg igen i dag forkæle 3 heldige læsere med et sæt Gillette Venus Embrace skraber og en flaske Satin Care barbergel til en værdi á kr. 250 kr.
Jer der deltog sidste gang og ikke var så heldige at vinde må selvfølgelig gerne prøve lykken igen 🙂

Med det nye år følger for mange en ny velplejet livsstil. Og en vigtig del af en velplejet livsstil er glatte lækre ben – for selvom de er dækket af uldne gevandter det meste af vinteren, så er det en lækker fornemmelse at være velplejet fra inderst til yderst.

Det eneste du skal gøre er
1. være fast læser

2.”fill in the blanks” – dvs. besvar disse to spørgsmål med jeres personlige holdning:

Mit must-have for en perfekt januar fest er…….

Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar på, er mit bedste beauty tip at …….

Skriv dette i en kommentar til dette indlæg inden fredag den 20. kl.15. jeg trækker så 3 vindere lørdag som bliver offenligtgjort søndag hvor jeg sætter konkurrence nr. 3 igang hvor tre nye læsere kan vinde 🙂